Όποια κι αν είναι τα Trend της εποχής και όποια από αυτά εσύ ακολουθείς, ένα είναι σίγουρο, τα φορέματα δεν λείπουν ποτέ από την ντουλάπα σου. Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν είναι λίγες οι φορές που σε έχουν βγάλει από την δύσκολη θέση για να διαλέξεις το κατάλληλο ντύσιμο που αρμόζει σε κάθε περίσταση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν πέντε είδη φορέματος που δεν θα έπρεπε να λείπουν από την ντουλάπα σου.

  • Work dress:

Μπορεί να φοράς κάθε μέρα τζιν στην δουλεία αλλά έρχεται εκείνη η στιγμή που θέλεις να φορέσεις ένα ωραίο και περιποιημένο φόρεμα. Το work dress είναι αυτό που θα σε βγάλει από την ενδυματολογική «ρουτίνα» και θα σε κάνει να φαίνεσαι κομψή και αυστηρή οπου κι αν βρίσκεσαι είτε στην δουλεία είτε σε κάποια Job interview.

 

 

  • The day to night dress:

​Το «day to night dress» είναι αυτό που θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπη» εκείνη την φορά που θα αναγκαστείς να λείψεις όλη την ημέρα από το σπίτι για διάφορες περιστάσεις. Είναι αυτό το φόρεμα που μπορείς να το φοράς πρωί και βράδυ δείχνοντας Sic κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

 

  • Little black dress:

Το «μικρό μαύρο φόρεμα» είναι το απόλυτο must have χωρίς υπερβολές. Είναι κλασσικό και στιλάτο και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αποτελεί no 1 επιλογή πολλών fashion bloggers και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και γρήγορα.

Tip: Συνδύασε το δικό σου little black dress με ένα άσπρο βικτωριανό πουκάμισο κάνοντας το κατάλληλο για τις πρωινές κυρίως ώρες.

   

 

  • Cocktail dress:

​Το Cocktail dress φαίνεται πως είναι απαραίτητο για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε μία καλή έξοδο με τις φίλες σου οποιαδήποτε και αν είναι η περίσταση.

   

 

  • Maxi dress:

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως το maxi dress αρμόζει σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αυτό το «στερεότυπο» όμως άλλαξε και οι νέες τάσεις προτείνουν το maxi dress όλες τις ώρες της ημέρας.

Tip: Συνδύασε το μακρύ σου φόρεμα με sneakers ή flat σανδάλια (καλοκαίρι) κάνοντας το πιο καθημερινό, είτε αυτό είναι βελούδινο ή υφασμάτινο.