Για να αποκτήσετε ένα μοντέρνο look θα σας συμβούλευα να προτιμήσετε κομμάτια σε μονόχρωμες παλέτες, παραδείγματος χάριν του μαύρου – διαχρονικά, φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα.

Εάν δεν έχετε βρει το προσωπικό σας στυλ και δεν έχετε κατασταλάξει  ποια χρώματα θα σας αντιπροσωπεύουν, απευθυνθείτε στο μαύρο και θα είστε πάντα κατάλληλα ντυμένοι. Δημιουργήστε ένα δικό σας black look μεταμορφώνοντας το ρούχο από couture σε σπορ και φορέστε το όχι μόνον την ημέρα αλλά και σε βραδινές, σοφιστικέ εκδηλώσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα σας.

Θα σας προτείνω, λοιπόν, τα αγαπημένα μου κομμάτια σε μονόχρωμες παλέτες του μαύρου από την πρώτη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-16 του νέου ελληνικού fashion brand – 4tailors. H 4Tailors Collection είναι επηρεασμένη από το Σκανδιναβικό στυλ με street αντίληψη κάνοντας έτσι το ρούχο μιας σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας πιο ευκολοφόρετο διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα και την θηλυκότητά της.

4TAILORS

Για να είστε το κέντρο της προσοχής δεν χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικοί στο ντύσιμο σας,  κινδυνεύοντας έτσι να σχολιαστείτε αρνητικά…