Η Δήμητρα Παπαβασιλείου έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην φυσικοθεραπεία κάνοντας το μεταπτυχιακό της πάνω σε Spa – θαλασσοθεραπεία (ITEC). Την αρχή της καριέρας της, όπως μας έχει δηλώσει η ίδια την οφείλει στους μόνιμους κάτοικους της Αλοννήσου.

Όλοι από κάπου ξεκινάμε και εγώ – από την Αλόννησο, από την οποία και κατάγομαι. Με έχει στηρίξει πολύ το νησί μου, δίνοντάς μου δύναμη και χαρά να συνεχίζω αυτό το επάγγελμα, το οποίο αγαπώ τόσο πολύ. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το διάλεξα. Δήμητρα Παπαβασιλείου

Αποκτώντας μια ευρεία πελατειακή βάση των ντόπιων και τουριστών του νησιού η Δήμητρα Παπαβασιλείου συνέχισε την επαγγελματική πορεία της στην Αθήνα, όπου  αναπτύχτηκε ως επαγγελματίας θεραπεύτρια μέσα από την σκληρή δουλειά της. Η οποία δεν σταματά ακόμη και τώρα να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και συνεχώς παρακολουθεί σεμινάρια επάνω στο αντικείμενο της.

Δεν πρέπει ποτέ να επαναπαυόμαστε σ’ αυτά που ξέρουμε, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά και μόνον μέσα από μια συνεχής εκμάθηση θα ξεχωρίσει το έργο μας. Ολα γύρο μας εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και η φυσικοθεραπεία επίσης.   Καθώς, ο σκοπός δεν είναι να είμαστε απλώς καλοί, οι καλοί είναι πόλοι, ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επάγγελμα. Ο σκοπός είναι  να είσαι άριστος, μόνον έτσι οι δικές σου υπηρεσίες θα προτιμούνται. Δήμητρα Παπαβασιλείου

 

Είδη Θεραπειών που συμπεριλαμβάνονται στις υπηρεσίες:

Θεραπευτικό μασάζ, Μυοχαλαρωτικό μασάζ, Σουηδικό μασάζ, Ταϊλανδέζικο μασάζ, Ρεφλεξολογία, Μασάζ 4 χέρια, Μασάζ κεφαλής, Ολιστικό μασάζ, Μασάζ εγκυμοσύνης, Αθλητικό μασάζ, Αρωματοθεραπεία, Λεμφικό μασάζ, Μασάζ με κοχύλια, Μασάζ με πουγκιά, Μασάζ κυτταρίτιδας, Lomi-lomi massage, Hot stones massage, Deep Tissue massage, Αδυνατιστικό μασάζ, θεραπείες προσώπου.